VORES STEDER

Fysioterapeut hold 2022

Døjer du med ondt i ryggen, nakken eller skuldrene, kan træning i vand være en mulighed for dig.

Kom og træn med fysioterapeutstuderende i varmtvandsbassin hver mandag fra kl. 18.30 til 19.30. Holdet starter i uge 5 og kører 10 gange.

SlotssøBadet har samarbejde med UC Syd omkring fysioterapi-studerende fra Haderslev. De studerende får mulighed for at bruge deres viden fra studiet til at hjælpe badende i SlotssøBadet, såfremt man har problemer med ryg, muskler m.v.

Træning i varmt vand har vist sig, at være en fantastisk måde at få stort udbytte af træningen, fremfor på land. Vandet gør at modstanden er langt mindre og belastningsskader ses stort set aldrig. Efter en grundig opvarmning, vil der blive instrueret i øvelser som er almene for hele kroppen og de kan desuden, efter behov, supplereres med øvelser, der er tilpasset dine specifikke udfordringer.

Vi håber dette tiltag vil gavne både de studerende, men også vores gæster i SlotssøBadet. så de kan forbedre deres fysiske tilstand.

Det siger nogle af vore nuværende deltagere på holdet:

 • “Jeg har gået på holdet “Træning i vand” i Slotsøbadet siden 23/10 2017, og vil gerne give stor ROS til den måde, holdet har fungeret på.
  De første gange kæmpede jeg mig derned, da jeg havde store smerter i ryggen (iskias), men med den hjælpsomhed og optimisme, jeg mødte hos Anja og Louise, kunne man kun blive ved med at komme.
  Anja og Louise har lært mig med rigtig mange øvelser, som har hjulpet mig meget og som jeg aldrig selv havde tænkt, kunnet have hjulpet.
  Den måde de kører deres program på, hvor den ene er i vandet og hjælper hvor der er behov for det, er rigtig godt, og ikke mindst deres smil og rosende ord, giver en lidt mere gnist, til at yde lidt ekstra.
  Jeg håber der fremover vil komme lignede hold, så flere kan få glæde af denne træning i vand.
  Min status i dag er, at jeg kan holde mine rygsmerter ud og går normalt.
  Med venlig hilsen
  Sven Jakobsen”
 • “Da jeg ikke er vand glad, skulle der en del mentalt overtagelse til at melde mig til forløbet. MEN hold nu op, det har været fantastisk, jeg er godt rørt når jeg tager hjem, og ved at min krop er blevet bevæget mere end hvis jeg havde været i alm træningscenter. Øvelserne er super gode, og det er godt I holder øje med om jeg gør det rigtigt, da jeg ikke altid er sikker på at jeg gør dem rigtigt, og derfor ikke får det fulde udbytte af øvelsen. Det ville være fint med et opfølgningshold. Ti deltager er nok, ellers bliver det for trangt og der bliver ikke holdt nok øje med os.  Jeg vil helt sikkert, og har faktisk gjort det, anbefale dem jeg kender der har udfordringer med ryg, nakke eller skuldre, at deltage i et fremtidigt kursus.
  Berit Helth”

Hvornår er fysioterapeuttræning?
Hver mandag: kl. 18.30 – 19.30

OBS!
Der kan max. være 10 personer på holdet, så det er først til mølle princip
Pris for alle 10 gange kr. 750,- Tilmelding via vores hjemmeside eller via henvendelse i vores reception.

For tilmelding køb plads her

Book her

Sidebar Widget

Phillip Faber i Forum Kolding

Læs mere

TK Fight Night

Køb billet

Feriecamp Forum Kolding

Læs mere

Aktiv Efterårsferie 2022

Køb billet

Spil Padel i Forum Kolding

Læs mere

Delfinuge

Læs mere

Yoga

Læs mere

Velaqua

Læs mere

Badeland & Svømmehal

Læs mere

Spray Park

Læs mere

Delfinweekend

Læs mere

Babysvømning

Læs mere

Stand up paddle

Læs mere